Ak Parti' den Recep Tayyip ERGOĞAN' a Destek
Bu haberi Facebook'ta paylaşın
Bu haberi Twitter'da paylaşın
Eklenme Tarihi : 04-08-2014

AK Parti Manisa İl Teşkilatı ile Şehzadeler ve Yunusemre Teşkilatı, partilerinin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılan bağış hesabına para yatırarak destek oldu.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere kendisi adına açılan bağış hesabına AK Parti Manisa İl Gençlik ve Kadın Kollarının ardından AK Parti İl Teşkilatı ile AK Parti Şehzadeler ve Yunusemre Teşkilatları da para yatırarak destek oldu.

Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel’i yanına alarak Başbakan Erdoğan’a yaptıkları bağış hakkında kısa açıklama da bulunan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a maddi ve manevi olarak destek olmak istediklerini kaydetti.

AMACIMIZ, TARAFIMIZ VE İYİ NİYETİMİZ

Başkan Baybatur şöyle konuştu; “ il Teşkilatımız, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Teşkilatlarımızla birlikte bugün güzel bir ana şahitlik yapıyoruz. Ana kademe teşkilatlarımız ve milletimiz olarak cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a maddi ve manevi olarak sahip çıktığımızı göstermek için buradayız. Ziraat Bankası Manisa Mesir Şubesinden kendisi için açılmış bulunan hesabına sembolik olarak yatırdığımız miktar önemli değil önemli olan tarafımız ve niyetimizdir. İlk defa halk tarafından seçilecek olan 12’nci Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeyi, kendisinin yanında olduğumuzu bir defa daha göstermek adına teşkilat mensubu arkadaşlarımızla buradayız. İhtiyacı olmamasına rağmen kendisinin hesabına sembolikte olsa arkadaşlarımızla beraber bir miktar para yatırdık. Bizim yaptığımız bu güzel davranış Manisa’da yapıldığı gibi aynı zamanda tüm Türkiye’de de yapılıyor. Bu yatırdığımız paralar inşallah bereketli olur ve seçim propaganda çalışmalarında Sayın Başbakanımızın çalışmalarına bir nevi katkıda bulunması için temennide bulunuyoruz. Allah, Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü açık etsin. Çıkmış olduğu bu hizmet yolunda başarılar diliyoruz.”diye konuştu.


/baybaturmurat
VİDEOLAR
  Video Arşivi